Sposób przygotowania

Pier? z kurczaka op?uka?, os?czy? i pokroi? w ?redniej wielko?ci kostk?, prze?o?y? do miski. Doda? pozosta?e sk?adniki i wszystko dok?adnie wymiesza? – nie mo?e by? ?adnych grudek z m?ki. Na patelni rozgrza? olej lub oliw? z oliwek (tak? ilo?? jak do sma?enia kotletów). Nak?ada? ?y?k? porcje i rozgnie?? delikatnie na patelni, aby powsta? kotlet. Sma?y? na niewielkim ogniu z obu stron na rumiano. Po usma?eniu bardzo dok?adnie os?czy? z t?uszczu r?cznikiem papierowym. Podawa? np. z ziemniakami i surówk?.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Tez to robie czasem, bardzo fajne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !