Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Umytą i osuszoną pierś z kurczaka marynować 2 godziny we wszystkich składnikach marynaty. Po zamarynowaniu smażyć na patelni grillowej po ok. 5 minut z każdej strony.
Wszystkie owoce obrać i pokroić na dowolny kształt, połączyć z kiełkami, a następnie ułożyć na talerzu wraz z grillowanym kurczakiem i plastrami marynowanego imbiru. Całość skropić orientalnym sosem miodowo-sojowym i posypać ziarnami sezamu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    kurczak ok, reszta do ...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    sos miodowo-sojowy to na pewno nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !