Sposób przygotowania

Kapust? peki?sk? szatkuje. Pomidora oraz ogórek kiszony kroj? w kostk?. Sk?adniki mieszam. Skrapiam olejem. Przyprawiam sol? i pieprzem do smaku oraz posypuj? natk? pietruszki. Mieszam ponownie i gotowe. Smacznego.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    smaczna surówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawa!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Musi by? pyszna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszna i zdrowa
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetna na zime
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !