Sposób przygotowania

Do miseczki wbi? jajka, doda? 8 ?y?ek cukru, sok i skórk? cytrynow?. Sk?adniki ubija? w k?dzieli wodnej, a nast?pnie, mieszaj?c, wystudzi?. Mas? jajeczn? po??czy? z twarogiem. Kaw? rozpu?ci? w 1/2 szklanki wrz?tku, doda? reszt? cukru i likier, wymiesza?. Biszkopty po?ama?, po?ow? umie?ci? w czterech pucharkach. Pola? po?ow? naparu kawowego. Na biszkopty na?o?y? po?ow? kremu. Przykry? go pozosta?ymi biszkoptami, skropi? naparem i na?o?y? reszt? kremu. Deser sch?odzi?. Przed podaniem udekorowa? skórk? z cytryny oraz wiórkami czekolady.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !