Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

?led? z sosem z jaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledź 1 szt
jajko 1 szt
musztarda 1 ?y?eczka
oliwa 1 ?yzeczka
cukier 1/2 ?y?ki
szczypior

Przepis i sposób przygotowania na: ?led? z sosem z jaj

Oczyszczonego, wymoczonego ?ledzia obra? z o?ci, zdj?? skór?.Uk?adamy na pó?misku obok siebie, tniemy uko?nie. Na sos ucieramy ugotowane na twardo ?ó?tko, mieszamy z oliw?, musztard?, cukrem, szczypt? soli i posiekanym szczypiorkiem.Wszystko razem dok?adnie mieszamy, mo?na doda? ?y?ke wody i powsta?ym sosem polewamy ?ledzia.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak