Sposób przygotowania

CEBULE OBIERAMY I KROIMY W KOSTK?. PIECZARKI CZY?CIMY I KROIMY W KOSTK?. MARCHEWK? OBIERAMY I TE? W KOSTK? KROIMY. PARÓWKI KROIMY W KOSTK? I PODSMA?AMY NA OLEJU. WYJMUJEMY I I NA T?USZCZU SMA?YMY CEBUL? A? SI? ZESZKLI. I DOK?ADAMY PIECZARKI DO CEBULI I PODSMA?AMY . DODAJEMY MAECHEWK?, PRZECIER POMIDOROWY, KPARÓWKI I POKROJONE W KOSTK? OGÓRKI, DOPRAWIAMY DO SMAKU SOL? I PIEPRZEM. DUSIMY OK. 25 MIN ( EWENTUALNIE PODLEWAMY WOD?).

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawa propozycja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    bigosik i cebulka to to co lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !