Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BIGOS CEBULOWY

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebuli 50 dag
marchewki 50 dag
przecier pomidorowy 2 ?y?ki
olej 2 ?y?ki
sól
pieprz
parówki 50 dag
ogórki 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS CEBULOWY

CEBULE OBIERAMY I KROIMY W KOSTK?. PIECZARKI CZY?CIMY I KROIMY W KOSTK?. MARCHEWK? OBIERAMY I TE? W KOSTK? KROIMY. PARÓWKI KROIMY W KOSTK? I PODSMA?AMY NA OLEJU. WYJMUJEMY I I NA T?USZCZU SMA?YMY CEBUL? A? SI? ZESZKLI. I DOK?ADAMY PIECZARKI DO CEBULI I PODSMA?AMY . DODAJEMY MAECHEWK?, PRZECIER POMIDOROWY, KPARÓWKI I POKROJONE W KOSTK? OGÓRKI, DOPRAWIAMY DO SMAKU SOL? I PIEPRZEM. DUSIMY OK. 25 MIN ( EWENTUALNIE PODLEWAMY WOD?).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gottrina 26.01.2012 12:04
bigosik i cebulka to to co lubie
treonina 26.01.2012 12:02
ciekawa propozycja!
caralajna 26.01.2012 11:15
extra przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak