Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety z ryb w sosie warzywnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 500 g
bu?ka 1 szt
margaryna 1 ?y?ka
cebula 1 szt
jajko 1 szt
w?oszczyzna 1/2 szt
olej 3 ?y?ki
koncentrat pomidorowy 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety z ryb w sosie warzywnym

Sprawion? ryb? zmieli? z cebul?, doda? namoczon? i odci?ni?ta bu?k?, stopion? margaryn?, przyprawi? sol? i pieprzem. Dok?adnie wyrobi?. Warzywa pokroi? w zapa?k?, podsma?y?, dola? 2 szklanki wody, posoli?, przykry? i podgotowa?. Uformowane kotlety posypa? m?k? i ugotowa? w warzywach. Podawa? z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 12.06.2012 14:44
Dobre jadło.
msmariusz 26.01.2012 13:35
mo?e by? smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak