Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Befsztyki tatarskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielona pol?dwica wo?owa 50 dag
cebula 1 szt
oliwa 3 ?y?ki
Musztarda delikatesowa Prymat 1 ?y?ka
?ó?tka 4 szt
korniszony 5 szt
sól
pieprz
grzyby marynowane 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyki tatarskie

Cebul? posieka?. Z mi?sa, cebuli i oliwy wyrobi? g?adk? mas?, doda? musztard? doprawi? sol? i pieprzem. Formujemy 4 okrag?e befsztyki (kulki) z zag??bieniem w ?rodku, uk?adamy na pó?misku. W zag??bieniu uk?adamy ?ó?tka. Korniszony i grzyby kroimy w drobn? kostke uk?adamy ko?o befsztyków. Podajemy z pieczywem i sosem sojowym.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 26.01.2012 15:42
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak