Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowy na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek posiekany 3 łyżki
rosół warzywny 1 szklanka
śmietana 1 i pół łyżki
mąka 2 łyżki
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowy na ciepło

Schłodzony wywar warzywny zmieszać z mąką i zagotować. dodać do tego około 2 łyżki śmietany i 3 łyżki posiekanego koperku. Dodać odrobinę masła. wymieszać razem posolić do smaku sola ziołową. podawać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Chojłówna 22.03.2012 12:00
mniam
Aleksandra45 11.02.2011 10:32
pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak