Składniki:
pol?dwica wieprzowa | 30 dag |
morele | 1/2 puszka |
marchew | 20 dag |
por | 1/2 sztuka |
pieczarki | 15 dag |
czosnek | 2 z?bki |
olej | 2 ?y?ki |
sos s?odko-kwa?ny | 3/4 szklanka |
szczypiorek | 1/2 p?czek |
sól | |
bulion warzywny | 1/2 szklanka |
pol?dwica wieprzowa | 30 dag |
morele | 1/2 puszka |
marchew | 20 dag |
por | 1/2 sztuka |
pieczarki | 15 dag |
czosnek | 2 z?bki |
olej | 2 ?y?ki |
sos s?odko-kwa?ny | 3/4 szklanka |
szczypiorek | 1/2 p?czek |
sól | |
bulion warzywny | 1/2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: