Sposób przygotowania

Pieczarki sma?ymy z cebula i dodajemy drobno pokrojone parówki i lekko podsma?y? . Podla? troszk? woda i zagotowa? . Na ko?cu sporz?dzi? zawiesin? z wody i m?ki , wla? do gulaszu , wszystko chwile gotowa? i przyprawi? .

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    dobry taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowite danie
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie jadłam, ale załżę się że pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardezo fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    brzmi ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !