Sposób przygotowania

Sa?ate czerwona myjemy, a pozniej szatkujemy. Poszatkowana salate gotujemy. Do gotujacej sie czerwonej kapusty dodajemy ocet. Dzieki temu kapusta nie straci swojego koloru. W nastepnej kolejnosci kapuste odcedzamy i odkladamy na pare chwil, zeby ostygla. W tym czasie obieramy i drobno kroimy biala cebule. Rowniez kroimy w bardzo drobna kostke plasterki anansa z puszki. Kiedy salata wystygnie dodajemy do niej cebule oraz ananaa, a pozniej polewamy sosem.
SOS: Mieszamy ze soba oliwe oraz sok wycisniety z cytryny, a pozniej sos doprawiamy pieprzem, cukrem i sol?.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !