Sposób przygotowania

Mi?so zmieli? dwukrotnie, ?ó?tko wymiesza? z margaryn?, bia?ko lekko ubi?, bu?k? namoczy? i odcisn??, wszystko dok?adnie wymiesza?, doda? ?mietan?, sól, pieprz, natk? i wyrobi?. Uformowa? kotleciki, posypa? bu?k? tart? i usma?y?. Po?o?y? na ka?dym po kawa?eczku mas?a i podgrza?.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    fajne;ja już prawie zapomniałam jak smakuje mięso z królika
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Może i tak, ale ja bym tego nie zjadła.
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    a ja się chyba skuszę na nie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !