Sposób przygotowania

?elatyn? namoczy? w 2 ?y?kach zimnej wody a gdy nap?cznieje, podgrza? do rozpuszczenia. ?ó?tka z po?ow? cukru utrze? na parze, nie przerywaj?c ucierania wla? gor?ce mleczko kokosowe i rozpuszczon? ?elatyn?, wsypa? wiórki kokosowe. ?mietank? z pozosta?ym cukrem i cukrem waniliowym ubi? na sztywno, doda? przestudzone ?ó?tka, likier, sok z cytryny, delikatnie wymiesza?. Kiedy krem zacznie t??e?, wsypa? pokruszon? czekolad?, przemiesza? i wy?o?y? do pucharków. Ozdobi? wed?ug uznania. Podawa? sch?odzone

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pewnie smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edith85

    do wypróbowania :) uwielbiam wszystko co z kokosem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !