Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sma?one patisony

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

patison 1 szt.
jajko 2 szt.
tarta bu?ka do panierowania
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sma?one patisony

Patison obra? cienko ze skórki,usun?? pestki.Mi??sz pokroi? w plasterki grubo?ci 1/2cm.Panierowa? w lekko ubitym jajku i bu?ce.Sma?y? na oleju z obu stron na z?oty kolor.Posoli?.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak