Sposób przygotowania

M?k?, mas?o, cukier puder i ?ó?tka zagnie??, a nast?pnie doda? ?mietan?. Uformowane w kul? ciasto wstawi? do lodówki na 20 minut. Ciasto rozwa?kowa? i pokroi? na kwadraty o d?ugo?ci boku 8cm. Na ka?dym kwadracie u?o?y? ?y?eczk? farszu powsta?ego z po??czenia pokrojonych w kostk? bananów, rodzynek i cynamonu. Zlepi? boki pierogów, po czym piec w piekarniku w temperaturze 180 przez 25 minut. Pierogi po wyj?ciu z piekarnika posypa? cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo ciekawy przepis :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    muszą być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kupiska

    coś nowego bananowe pierożki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    pychota:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomite
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    bardzo inspirujący przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne pierogi
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    z takim farszem jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    muszę być smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !