Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w galarecie z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 500 g
groszek konserwowy 150 g
Żelatyna wieprzowa Prymat 30 g
majonez 120 g
sól
li?? laurowy
natka pietruszki
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w galarecie z majonezem

Oczyszczon? ryb? , ugotowa?, dodaj?c sól, pieprz i li?? laurowy. Bulion przecedzi?.O?ci wyj??, mieso drobno pokroi?.Przecedzony bulion doprowadzamy do wrzenia, dodaj?c ?elatyn? dok?adnie miesza? a? si? rozpu?ci. Nast?pnie ostudzi? doda? majonez, zielony groszek i drobno pokrojone ugotowane wcze?niej jajka. Przygotowan? ryb? wyla? na talerz, zala? galaretk? i odstawi? do zastygni?cia.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak