Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KREM Z SELERA NACIOWEGO

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 500 gram
kostka roso?owa 1 sztuka
czosnek 2 z?bki
?mietana g?sta 200 ml
sól 1/2 ?y?eczki
woda 400 ml
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 ?y?eczki

Przepis i sposób przygotowania na: KREM Z SELERA NACIOWEGO

Kostk? bulionow? wrzuci? do gotuj?cej si? wody, a nast?pnie doda? pokrojony w kostk? seler naciowy. Ugotowanego selera nie odcedza?, tylko rozdrobni? za pomoc? blendera. Nast?pnie doda? ?mietan? i zagotowa?. Na koniec doda? przeci?ni?ty przez prask? czosnek oraz przyprawi? sol? i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 01.02.2014 15:39
na pewno smaczne
Iwusia 02.01.2014 23:54
musi być smaczny
Grazyna0211 30.06.2013 16:10
fajny pomysł
IKrakowianka 02.06.2013 21:32
świetna propozycja
Krystyna32 26.02.2013 05:15
super
aisza1 28.01.2013 15:00
brzmi smakowicie
Katarzyna59 01.11.2012 10:54
smaczne
traktorek 16.06.2012 17:01
mniam
RenataZ-et 14.04.2012 17:45
bardzo ciekawy pomysł
Dorian 03.04.2012 08:10
ekstra
jeta72 23.02.2012 16:27
pyszny
calliope 06.02.2012 12:58
to coś dla mnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak