Sposób przygotowania

Po ugotowaniu jajek na twardo i ostudzeniu przekroi? je na pó?. Do wrz?cej wody doda? kostk? roso?ow?, a nast?pnie dodajemy ?elatyn? po??czon? z zimn? wod?. Na dnie miseczki uk?adamy po?ówki jajek, a nast?pnie wlewamy galaretk? do po?owy obj?to?ci naczynia i wstawiamy do lodówki. Kiedy galareta zastygnie uk?adamy oliwki i pomidorki i zalewamy galaret?, tak aby miseczka by?a pe?na i ponownie wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    fajna przekaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne jedzonko !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny pomysl na przystawke
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajna galaretka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszne jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !