Sposób przygotowania

W jednej misce utrze? 40 gram cukru z ?ó?tkami. W drugim naczyniu bia?ka ubi? na sztywna pian? i po??czy? z 80 gramami cukru, a nast?pnie doda? m?k? ziemniaczan?. Zawarto?? obu naczy? po??czy? i delikatnie wymiesza?. Mas? wyciska? za pomoc? szprycy na pergamin, a nast?pnie piec w piekarniku w temperaturze 180 przez 12 minut. Ciastka po ostygni?ciu posypa? cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jeszcze nie próbowałam piec
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł na domowe biszkopciki, uwielbiam je :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    Dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne takie biszkopciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    swietnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    swietnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    robię podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super biszkopciki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !