Sposób przygotowania

Filety rybne bardzo dok?adnie oczy?ci?, wymoczy?, a nast?pnie moczy? w roztrzepanym za pomoc? widelca jednym jajku, a nast?pnie w m?ce. Filety rybne sma?y? na patelni, na rozgrzanym oleju. Po usma?eniu filety da? do przestudzenia, a nast?pnie pokroi? w niedu?? kostk?. Bu?ki pokroi? w kostk?, a pó?niej pokrojone bu?ki sma?y? na patelni, na rozgrzanym oleju. Zrobione grzanki oraz usma?one filety rybne wymiesza? razem, a w pó?niejszej kolejno?ci doda? do tego umyt? i porwan? na kawa?ki sa?at? lodow?. Papryk? czerwon? umy?, przekroi? na pól, ?eby wyci?? ze ?rodka gniazda nasionek, a pó?niej pokroi? w niedu?? kostk?.Z?bek czosnku zetrze? na tarce i podsma?y?. Na tarce zetrze? ser i doda? do sa?atki. Z cytryny wycisn?? sok, a nast?pnie doprawi? sa?atk? pieprzem oraz sol?, a na koniec pokropi? oliw?.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !