Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstr?g pieczony w bu?ce tartej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstr?g 1 kg
olej 200 ml
bu?ka tarta
m?ka pszenna
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pstr?g pieczony w bu?ce tartej

Umyt? ryb? nacieramy sol? i odstawiamy na jakie? 30min. Nast?pnie osuszy? r?cznikiem i pokroi? w porcje. Obtaczamy w m?ce, skrapiamy olejem i panierujemy w bu?ce tartej. Sma?ymy na oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak