Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z rzezuchy i jablek z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rze?ucha 250 g
jab?ka 500 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt
majonez 1/2 szkl.
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
rzodkiewki p?czek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z rzezuchy i jablek z majonezem

Rze?uch? op?uka? i posieka?. Jab?ka obra? i zetrze?. Jajka obra? i posieka?. Wszystko to wymiesza? z majonezem, przyprawi? do smaku i przybra? ró?yczkami z rzodkiewek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 10.06.2012 22:09
Samo zdrowie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak