Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z dyni z kapust? kiszon?

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 250 g
kapusta kiszona 250 g
olej 4 ?y?ki
cukier do smaku
sól do smaku
natka pietruszki 1 ?y?ka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z dyni z kapust? kiszon?

Dyni? umy?, obra?, usun?? pestki i mi??sz, zetrze? na tarce, doda? pokrojon? kapust?, wymiesza? z olejem, doprawi? sol? i cukrem, przybra? ga??zkami pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 06.07.2012 09:13
ciekawy pomysł !
gusia1000 10.06.2012 22:06
Nigdy nie jadłam takiego połączenia, ale zrobię to.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak