Sposób przygotowania

Bia?ka oddzieli? od ?ó?tek. ?ó?tka utrze? z cukrem pudrem na pulchn? mas?. Doda? do nich sok z cytryny, wymiesza?. Bia?ka ubi? na sztywno. Mas? z ?ó?tek bardzo delikatnie wymiesza? z pian?, orzechami i bu?k? tart?. Ciasto wy?o?y? do wysmarowanej i wysypanej m?k? tortownicy. Piec ok. 40 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ciekawy przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam ciasta z orzechami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i krem śmietanowy dla mnie do biszkoptu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny taki inny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    mam podobny przepis, ciasto wychodzi znakomite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny do torta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny biszkopt

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !