Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

baranina gotowana z kminkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina 500 g
z?bki czosnku 3 szt
kminek 1/2 ?yzeczki
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
cebula 1 szt
kapusta 100 g
?mietana 1/2 szkl.
m?ka 1 ?y?ka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: baranina gotowana z kminkiem

Mi?so natrze? czosnkiem roztartym z sol? i odstawi? na 2 godziny. W?o?y? do 1 l wrz?tku i powoli gotowa? do mi?kko?ci. po?owie gotowania doda? pokrojone warzywa, kminek i posoli? do smaku. Wyj?? mi?so i pokroi? na porcje. Wywar z warzywami zag??ci? ?mietan? wymieszan? z m?k?, zagotowa?, doda? mi?so i podgrza?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.06.2012 17:20
To nie dla mnie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak