Sposób przygotowania

Ugotowa? namoczon? dzie? wcze?niej fasol?, po?ow? zmiksowa?, doda? wraz z pozosta??, ca?? fasol? do wywaru, w którym si? gotowa?a. Kapust? i cebul? drobno pokroi?, podsma?y?, zala? ?y?k? wody i dusi? pod przykryciem, doda? koncentrat i poddusi?. Prze?o?y? do fasoli, doda? kostk?, roztarty czosnek, posoli?. Chleb pokroi? na grzanki i podsma?y? na oliwie. Nasypa? na talerze i nala? zup?.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    zachecajace danie cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zdrowa zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !