Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ser obsma?any w boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser twardy 300 g
natka pietruszki 1 ?y?ka
oliwa 1 ?y?ka
boczek wędzony 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: ser obsma?any w boczku

Ser pokroi? w kostk?, a boczek w cieniutkie plasterki. Ka?d? kostk? sera zawin?? w plasterek boczku, spi?? wyka?aczk?. Zarumieni? na rozgrzanej oliwie i podawa? posypane natk?.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 04.06.2012 13:12
Dobra przekąska.
gosia47-47 25.01.2012 08:10
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak