Sposób przygotowania

Ry?e p?uczemy i gotujemy wed?ug przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy . Groszek i kukurydze ods?czamy z zalewy dodajemy do ry?u . Szpinak myjemy ,suszymy i dodajemy do sa?atki . Dodajemy po?ówki pomidorków i oliwki.Korniszony kroimy w s?upki ,cebul? w piórka . Sk?adniki mieszamy . Doprawiamy oliw? z oliwek ,sokiem z limonki ,sol? morsk? i pieprzem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszna dla wegan
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !