Sposób przygotowania

Mi?so w?o?y? do wina z ja?owcem i wstawi? do lodówki na 1,5 godziny. Rozgrza?1/2 mas?a, wsypa? 1/2 posiekanej natki i piórka cebuli, zeszkli?, dola? 1/2 marynaty i gotowa? na s?abym gazie 12 minut. Do?o?y? serca karczochów i grza? 3 minuty. Na drugiej patelni usma?y? mi?so na reszcie mas?a, wyj?? na gor?ce talerze. Do t?uszczu doda? ?mietan? i podgrza?, doprawi?. Na talerze, obok mi?sa po?o?y? mieszank? z karczochami, mi?so pola? sosem i podawa? z gotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarz
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam tego rodzaju mięsa, ciekawe jak smakuje ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !