Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI
BAGIETKI Z OBU STRON SMARUJEMY POZOSTA?YM MAS?EM POSYPUJEMY SEREM I ZAPIEKAMY W PIEKARNIKU A? SER SI? ROZTOPI. PODAJEMY DO ZUPY.
cebuli | 75 dag |
czosnku | 2 z?bki |
mas?a | 3 ?y?ki |
przecier pomidorowy | 1 ma?y s?oiczek |
rosu? wo?owy | 1,5 litra |
bagietki | 5 kromek |
?ó?ty ser | 5 dag |
koper posiekany | 1 ga??zka |
sól | |
szczypiorek posiekany | |
cukru | 1 szczypta |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: