Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z kury

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kura 1 kg
włoszczyzna 30 dkg
ziele angielskie 2 bobki
natka pietruszki 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z kury

Kurę umyć, włożyć do gorącej wody, zagotować, dodać włoszczyzne, ziele angielskie . Gotować na małym ogniu, pod koniec doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy pokrojoną natkę pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 22.05.2013 09:14
Na moim stole gości co niedzielę
Seba 20.07.2012 10:32
pycha
Wafelek2601 02.04.2012 23:18
bardzo lubię taki rosół
msmariusz 23.01.2012 23:45
uwielbiam
octo 23.01.2012 22:43
rosół najlepsza i najprostsza zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak