Sposób przygotowania

W dużej misce wymieszać oliwę, posiekane cebulę i czosnek, paprykę, sól i pieprz, zmiksować, zanurzyć mięso, przycisnąć spodkiem i wstawić na noc do lodówki. Mięso oczyścić i piec 20 minut w 230st, wyjąć pokropić oliwą i piec do miękkości (ok.1,5 godz.) w 180st., kilkakrotnie polewając wytwarzającym się sosem. Marynatę gotować ok. 5 minut i polać mięso pokrojone w plastry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pożywne jadło.
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszne ,że aż się chcę coś zjeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !