Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka panierowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1 kg
mąka 10 dkg
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
smalec 0,5 kostki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka panierowana

Wątrubkę pokroić w plastry. Lekko rozbić tłuczkiem. Zanurzyć kolejno w mące, roztrzepanym jajku, i bułce tartej. Smalec rozgrzać na patelni, włożyć wątróbkę smarzyć na rumiano z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 18.05.2013 09:20
Bardzo dobra
Motorek 14.01.2013 18:11
super
Wafelek2601 09.09.2012 08:19
Smaczna
Iwona51
Iwona51 24.01.2012 10:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak