Sposób przygotowania

Buraki umyć, a następnie ugotować. Po ostudzeniu buraki obrać i zetrzeć na tarce. Następnie zetrzeć do buraków na drobnej tarce oczyszczony korzeń chrzanu, dodać sok z cytryny, sól, pieprz i dokładnie wymieszać. Buraki wstawić na 90 minut do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    buraczki uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    uwielbiam, a zapasy mi się kończą... skorzystam więc z Twojego przepisu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    muszę wypróbować z chrzanem nie robiłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    prawdziwa domowa ćwikła, robię taką najczęściej na Wielkanoc, taką dość ostrą - pyszny dodatek do wędlin
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    sprawdzony mix
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fantastyczny taki mix jako dodatek do drugiego dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super buraczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobre do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !