Sposób przygotowania

Oliwę rozgrzać do temp. dymienia, włożyć kotlety, posolić, popieprzyć, zarumienić z obu stron i włożyć do żaroodpornego naczynia. Kiełbasę ponakłuwać, zalać wrzątkiem i gotować ok. 3 minut. Wyjąć, osuszyć i pokroić w plasterki. Na mięsie położyć plasterki kiełbasy, pokryć warstwą sofrito i piec 20 minut w 200st. Podawać posypane natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne,ciekawe,jak zwykle u Ilonki
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarz
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Niestety, nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !