Sposób przygotowania

Kaszę gotować w ½ L osolonej wody. Śliwki ugotować w ½L wody z cukrem i masłem. Kaszę połączyć ze śliwkami, a następne przełożyć do żaroodpornego naczynia. Piec w piekarniku w temperaturze 200C przez 15 minut. Na gotową zapiekankę ułożyć warstwę ubitej śmietany.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    supper
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    proste i pyszne zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    uwielbiam to xd
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    śliwki z ryżem robiłam ale z kaszą nie ale ten przepis wydaje się też pyszny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dawno nie jadłam ale bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubię takie zapiekanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna propozycja
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !