Sposób przygotowania

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, a następnie dodać wyciśnięty przez praskę czosnek i drobno posiekany koperek. Całość dokładnie wymieszać, a na koniec dodać sok z cytryny. Brukselkę polać powstałym sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    kocham brukselkę :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    zjadłabym teraz takie danie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie i szybko
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiej brukselki jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !