Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BRUKSELKA Z KOPERKIEM I CZOSNKIEM

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brukselka 500 gram
masło 20 gram
cytryna 1/4 sztuki
czosnek 4 ząbki
koperek 1 pęczek
sól 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: BRUKSELKA Z KOPERKIEM I CZOSNKIEM

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, a następnie dodać wyciśnięty przez praskę czosnek i drobno posiekany koperek. Całość dokładnie wymieszać, a na koniec dodać sok z cytryny. Brukselkę polać powstałym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 18.02.2014 08:34
super danie
kuklik 07.02.2014 11:22
takiej brukselki jeszcze nie jadłam
caralajna 27.09.2013 07:55
pyszny pomysł
Grazyna0211 10.06.2013 13:46
smacznie i szybko
Krystyna32 26.02.2013 05:14
pycha
IKrakowianka 23.12.2012 22:33
fajne
kate.500 25.10.2012 22:29
pyszne polaczenie
Anna152 04.05.2012 13:56
smaczna
Ada-Gaba 30.04.2012 07:36
smaczne
RenataZ-et 27.04.2012 21:28
super
kupiska 12.04.2012 13:19
zjadłabym teraz takie danie...
Dorian 02.04.2012 08:01
fajny pomysl
sunnymood 31.03.2012 20:34
mniam
Paulina33 28.03.2012 18:18
kocham brukselkę :D
Sylwia31 23.03.2012 20:47
extra
Sylwia31 23.03.2012 20:47
extra
anula250 14.02.2012 08:19
uwielbiam :)
zuzanna_z 07.02.2012 14:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak