Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 15 dag
oliwa 1 łyżka
masło 1 łyżka
sok z cytryny
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sól
bulion rybny 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut z pomidorami

Pomidory sparzyć,obrać ze skóry pokroić w plastry i ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać bazylią solą i pieprzem.Filet myjemy skrapiamy sokiem z cytryny pieprzymy solimy i posypujemy gałką.Pomidory zalewamy bulionem wykładamy filet i kawałek masła.PIeczemy ok 15 minut w 200C Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak