Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

otwarta bułeczka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 2 szt
parówka 2 szt
keschup do smaku
majonez 1 łyżki
musztarda 1 łyżki
ogórek kiszony 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: otwarta bułeczka

bułkę przeciąć wzdłuż włożyć do niej na spód ogórek kiszony pokrojony w plasterki na to położyć parówkę ugotowaną gorącą potem zrobić sos majonez i musztardę wymieszać i dodać trochę keczupu i zalać to wszystko i na wierzch polać keczupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 30.01.2013 20:04
ale smacznie wyglądają
melonik 28.02.2012 17:06
mniam
owocówka 02.02.2012 10:15
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak