Sposób przygotowania

Polecam kuskus, jako dodatek do potraw. Jest zdrowy, bardzo smaczny i szybki w przygotowaniu.
Doskonale nadaje się do codziennego spożycie, jak i do przełamania RUTYNY, która jest kulinarnym zabójstwem.
Potrzeba tylko jednego - WYOBRAŹNI.

1. Kuskus należy przyrządzić według przepisu na opakowaniu.
2. Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę, a gdy się zeszkli dodajemy pieczarki.
3. Dosypujemy pożądaną ilość kuskusu i wszystko podgrzewamy, aby było gorące.

Z kuskusu można uformować, przy pomocy miseczki, fajną ozdobę naszego talerza. (jak na zdjęciu)

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zgadzam się, rutyna zabija nie tylko w kuchni ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    babeczka wrecz hehe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !