Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser heleny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

lody pistacjowe 1,5 l
morele z puszki 1 szt
śmietana kremówka 2 szkl.
płatki migdałowe 1 łyżka
galaretka malinowa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: deser heleny

Na talerzykach położyć porcje lodów, połówki moreli, trochę ubitej śmietany i gorącej galaretki. Posypać migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 03.06.2012 13:14
pyszności
gusia1000 30.05.2012 00:56
Tylko taki robić.
Ewa111 26.04.2012 14:17
szybko i pyszny deser gotowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak