Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, kroimy w kostke, wlewamy 4 szklanki wody, dodajemy troche soli i pieprzu - gotujemy. Marchew obieramy i kroimy w kostkę, fasolke kroimy w 4cm kawałki, kalafiora dzielimy w jak najmniejsze różyczki. Po 5 minutach od zagotowania dodajemy wszystkie pokrojone warzywa wraz z brukselką. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę, która wcześniej hartujemy w wywarze z zupy. Doprawiamy do smaku i podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooooooooooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    zdrowa zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !