Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa i owoce dokładnie umyć pod bieżącą wodą. Obrać ze skórki. Wraz z innymi składnikami przemielić przez maszynkę. Przemielone składniki odstawić na 24 godziny. Wszystko przełożyć do garnka, zagotować i gotować na małym ogniu przez 2 godziny od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu całość wystudzić i zmiksować. Gotowy keczup przełożyć do słoików, zakręcić. Słoiki zagotować i gotować przez 15 minut na małym ogniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    Keczup wychodzi smaczniejszy a niżeli kupny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !