Sposób przygotowania

makaron ugotować w osolonym wrzątku al dente,kurki oczyścić umyć jeśli są małe to zostawić w całości a większe pokroić,na patelni rozgrzać masło włożyć kurki,doprawić solą i pieprzem do smaku wymieszać i dusić ok.10min.na małym ogniu gotowe grzyby wymieszać z odcedzonym makaronem,pomidorki umyć i pokroić na połówki a ogórka w plasterki,cebulę w piórka,paprykę umyć usunąć gniazdo nasienne pokroić w paseczki wszystkie pokrojone warzywa dodać do makaronu z grzybami całość polać dressingiem czosnkowym posypać posiekaną bazylią i od razu podawać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bbeeaa

    mniam mniam :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bbeeaa

    mniam mniam :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bbeeaa

    mniam mniam :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo fajny pomysł muszę wypróbować bo nie dodawałam nigdy kurek do sałatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !