Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonym wrzątku(tak nie do końca).Odcedzamy,lekko studzimy.W tym czasie obieramy pieczarki,trzemy i dodajemy do mięsa mielonego.Ziemniaki kroimy na pół,wybieramy łyżeczką środek,posypujemy przyprawą do ziemniaków,nakładamy masę mięsną.Na każdej połówce ziemniaka kładziemy wiórek masła i układamy w wysmarowanej masłem foremce żaroodpornej.Pieczemy około 1/2 godziny.Na sam koniec na każdy ziemniak można położyć kawałek żółtego sera.Podajemy gorące posypane natką.Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyglądają ekstra!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajniusie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny pomysł
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    lubie takie rzeczy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    smaczne
  • 0
    1372831_1399272386975631_62573967_n
    Opublikowano

    poetka3

    Zamiast plastra sera lepiej komponowały by się wiórki ;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo smacznie nadziane
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    rarytas dla mnie, przypomnienie smaku dzieciństwa
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super smaczne ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !