Sposób przygotowania

Śmietanę schładzamy. Jajka, żółtka i cukry ubijamy na parze, aż masa zgęstnieje. Zdejmujemy z ognia i ubijamy dopóki nie wystygnie. Śmietanę ubijamy i mieszamy z masą jajeczną, napełniamy nią metalowe foremki i wstawiamy do zamrażalnika na 5-6 godzin. Przed podaniem wyjmujemy z foremek i dodajemy dowolne owoce lub/i bitą śmietankę. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !