Sposób przygotowania

Schab myjemy, osuszamy i dzielimy na kotlety. Każdy kotlet rozbijamy lekko tłuczkiem, posypujemy solą, pieprzem i ostrą papryką. Mięso obsmażamy z obu stron na małym ogniu na złoty kolor. Śmietanę mieszamy ze słodką papryką i wlewamy do mięsa, gdy będzie miękkie. Mięso dusimy jeszcze kilka minut nie doprowadzając do wrzenia. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    dla mnie super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fantastyczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    taki schabik to bym zjadł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !