Sposób przygotowania

Schab myjemy, osuszamy i dzielimy na kotlety. Każdy kotlet rozbijamy lekko tłuczkiem, posypujemy solą, pieprzem. Ser trzemy na tartce, mieszamy z papryką i bułką tartą. Kotlety obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce i obsmażamy z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !