Sposób przygotowania

Oliwki posiekać blenderem lub rozdrabniaczem z czosnkiem, wymieszać z oliwą i szczypiorkiem.
Można doprawić solą i pieprzem. Nakładać na kromki chleba lub krakersy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    a czy taka pasta nadawałaby się także do makaronu?
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    myślę że tak, byłoby to wtedy coś w rodzaju pesto oliwkowego.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    tak, ja bym ch?tnie zjad?a z makaronem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę koniecznie przetestować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Musi dobrze smakować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !